A apărut centrala electrica minune. Centrala electrică prin ionizare ELLA îți reduce semnificativ costurile la încălzire.Centrul de cercetare și inovații, Ella Systems, după lungi perioade de cercetare și probe a început să producă centrala electrică, cu consum redus de energie. Centrala electrică Ella face parte din clasa A plus, cu randament energetic de 99 %, nu are rezistențe electrice și folosește principul de încălzire prin ionizare. Centrala Ella, este concepută pentru încălzirea apartamenelor, caselor, spațiilor comerciale și nu necesită proiecte de instalare sau detectoare de gaz.

Centralele ELLA funcţionează exclusiv pe curent electric.
ELLA se caracterizează printr-un consum redus de energie, astfel încât a reuşit să facă concurenţă centralelor pe gaz natural, lăsând cu mult în urmă pe cele care folosesc GPL şi pe cele cu rezistenţă (fir de nichelină).

Spre deosebire de sistemele bazate pe gaz, la instalarea şi exploatarea centralelor ELLA nu veţi mai avea costuri suplimentare cu proiecte, autorizaţii, branşamente etc. care ajung să dubleze preţul centralei.

În ceea ce privește siguranța, aceste centrale nu folosesc flacăra, sisteme radioactive sau pulsuri electromagnetice de frecvență înaltă (inducție) care ar pune în pericol sănătatea sau viața.
Spre deoasebire de centralele cu rezistențe, încălzirea se produce din interiorul apei, pe tot volumul, electrozii rămânând reci.

Puterea maximă de absorbţie la modelele pentru apartament este corelată cu capacitatea standard de încărcare a reţelelor electrice de uz casnic româneşti (aproximativ cât două calorifere electrice cu ulei în cazul celei de apartament – E-150). Însă datorită performanţei deosebite, puterea ei de încălzire este echivalentă cu puterea unei centrale obişnuite cu rezistenţe de până la 9 KW.

Este important de ştiut că puterea centralei creşte lent, dar nu în trepte, odată cu creşterea temperaturii apei, de la aproximativ 2 la 5 KW pentru centrala monofazată, astfel evităm şocurile de pornire caracteristice aparatelor cu rezistenţe.
În condițiile în care spațiul interior este bine izolat și pierderile de căldură sunt minimale, consumul mediu al centralelor ELLA este 400KW/lună pentru o suprafață de până la 70 mp.

Centralele ELLA au garanție și beneficiază de service post-garanție. Piesele de schimb sunt în stoc la producător, iar o parte din ele se găsesc în comerț, deoarece centrala este adaptată cu cât mai multe piese standard pentru a facilita exploatarea ei și mărindu-i viabilitatea.
Centrala este practic total silentioasă deoarece sistemele de cuplare sunt electronice, iar pompa de recirculare practic nu produce zgomot, de aceea ELLA poate fi amplasată oriunde în casă si posedă cel mai înalt grad de protecție.

Centralele funcționează la max. 3,5 bari, dar și la 0 bari, continuând să funcționeze chiar atunci când nivelul apei în calorifere scade. Nu necesită conectarea la rețeaua de apă, deoarece funcționează în circuit închis propriu.

Centralele ELLA sunt prevăzute și pentru încălzirea prin pardoseală, având posibilitatea de a genera apa de o temperatură controlată la 35-42°C, care de regulă se foloseăte la această formă de încălzire.

ELLA SYSTEMS produce la comandă, centrale de orice putere dorită de client, care se folosesc pentru spații mari, dar în aceste cazuri recomandăm amplasarea câtorva centrale pe etaje sau sectoare, care cuprind câteva camere. Astfel, va exista posibilitatea de a optimiza consumul și mai mult, fiecare centrală controlând zona ei, deoarece din practică se constată că între etaje și grupuri de camere există diferențe în ce privește necesitatea de căldură.

Comenzile se fac prin email sau telefon.

Produsul va ajunge la locaţia dorită de dumneavoastră în intervalul de 1-3 zile lucrătoare.
Dacă alegeţi să comandaţi cu plata în avans direct la bancă transportul va fi gratuit.

Nu uitați să menționați datele pentru facturare (adresa, CUI/CNP..) și telelefonul de contact.
Contact direct firma S.C. LAUST S.R.L.


www.ellasystems.com
E-mail: ellasystems@yahoo.com
Telefon: 0723 898 505
0748 330 315

Post-ul A apărut centrala electrica minune. Centrala electrică prin ionizare ELLA îți reduce semnificativ costurile la încălzire. apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri din Aiud


Comentarii

Comentarii