Acțiune a Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Alba soldată cu amenzi în valoare de 11.000 de lei


În perioada 1-3 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat o acțiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale și protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Astfel, au fost verificați 69 de agenți economici și 20 de persoane fizice autorizate să desfășoare acte de comerț și au fost constatate 11 abateri de natură contravențională care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 11.000 de lei.

În urma controalelor, au fost confiscate produse alimentare și alte bunuri de larg consum, având termenul de valabilitate expirat, în valoare de 562 de lei precum și suma de 302 lei, provenită din activități comerciale ilicite.

Post-ul Acțiune a Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Alba soldată cu amenzi în valoare de 11.000 de lei apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii