Aiud – Acțiune a Poliției Municipiului soldată cu confiscări de bunuri și amenzi în valoare de peste 5000 de lei


Joi, 13 decembrie, Poliţia Municipiului Aiud împreună cu Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud a organizat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţişti din Aiud au fost sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier şi de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 87 de persoane, controlate 59 de autovehicule şi confiscate bunuri în valoare de 3.500 de lei. Au fost constatate 11 infracțiuni, din care una în flagrant delict şi 60 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 1.580 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 54 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, 2 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, iar restul la alte acte normative.

 

Post-ul Aiud – Acțiune a Poliției Municipiului soldată cu confiscări de bunuri și amenzi în valoare de peste 5000 de lei apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii