Aiud – Ceremonie de recunoștință a municipalității pentru activitățile caritabile ale Serviciului de Ajutor Maltez


În semn de recunoștință pentru activitățile caritabile întreprinse de-a lungul anilor de către asociațiile aiudene, executivul local și-a manifestat gratitudinea și sprijinul continuu, în cadrul unei ceremonii organizate luni, 11 februarie, cu prilejul ședinței extraordinare a Consiliului Local Aiud.

Municipalitatea aiudeană a mulțumit Serviciului de Ajutor Maltez în România – sucursala Aiud condusă de doamna Fari Palkó Ilona, Asociației „Maria Agapia” Aiud condusă de doamna Câmpean Adriana, Clubului Rotary Aiud condus de doamna Duna Adriana, Asociațiunii ASTRA – Despărțământul „Ovidiu Hulea” Aiud condusă de doamna Despina Stanciu, precum și Asociației „Un Pas Înainte Alexandra” condusă de doamna Popa Mirela Felicia.

Datorită
acestor asociații și nu numai, zeci de elevi au beneficiat și
beneficiază de burse, sute de familii au beneficiat și beneficiază
de câte o pâine zilnic, persoanele cu dizabilități au beneficiat
și beneficiază de terapie specializată, iar exemplele pot continua
la nesfârșit. În acest sens, comunitatea aiudeană constituie un
exemplu de generozitate, dăruire și binefacere necondiționată.

De asemenea, a fost propus ca Ziua Internațională a Carității să fie sărbătorită la Aiud împreună de către asociațiile caritabile începând din acest an.

Post-ul Aiud – Ceremonie de recunoștință a municipalității pentru activitățile caritabile ale Serviciului de Ajutor Maltez apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii