Alba Iulia – O șoferiță, cercetată penal pentru vătămare corporală după ce a acroșat o femeie pe trecerea de pietoni


Miercuri, 5 decembrie, în jurul orei 16.30, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă, pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia.

În urma verificărilor s-a constat că o femeie de 36 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea autoturismul pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, din direcția Centru către Gară, la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 35 de ani din Alba Iulia, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător.

În urma accidentului victima a suferit vătămări corporale uşoare şi a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Faţă de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Post-ul Alba Iulia – O șoferiță, cercetată penal pentru vătămare corporală după ce a acroșat o femeie pe trecerea de pietoni apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii