Alba Iulia – Șeful biroului rutier din cadrul Poliției Locale a fost reținut pentru 24 de ore pentru hărțuire și amenințare


Joi, 14 februarie, șeful biroului de circulație pe drumurile publice din cadrul Poliției Locale Alba Iulia, Marius Rece, a fost reținut pentru 24 de ore pentru hărțuirea și amenințarea fostei soții.

Fosta soţie a acuzatului este angajată la Ministerul Afacerilor Interne, la
Centrul de Formare Iniţială şi Continuă (CFIC) din Orăştie. Conflictul dintre cei doi foști soți este mai vechi, are ca ”miză” principală tutela copilului pe care îl au împreună și s-a acutizat după ce Marius Rece a publicat acuzații grave la adresa soției și a superiorilor acesteia de la centrul din Orăștie unde această lucrează.

Marius Rece a fost închis joi în arestul poliţiei din Deva, deoarece arestul poliției Alba Iulia nu este funcțional, iar vineri, 15 februarie, va fi prezentat unui procuror care va propune instanței arestarea preventivă pe timp de 30 de zile a acuzatului.

Post-ul Alba Iulia – Șeful biroului rutier din cadrul Poliției Locale a fost reținut pentru 24 de ore pentru hărțuire și amenințare apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii