Alba Iulia – Trei persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon (foto)


Duminică, 8 decembrie, în jurul orei 21.30, în urma unui apel la 112 au fost semnalate 3 persoane care prezentau amețeli si stare de vomă, căzute într-un apartament de pe strada Arieșului din Alba Iulia.

ISU Alba, în cooperare cu SAJ au intervenit cu 4 ambulanțe (1 SMURD TIM C1, 1 SMURD B2, 2 SAJ). Persoanele în cauză au fost asistate medical, stabilizate și transportate la spital.

Echipa de intervenție de la Eon a venit la fața locului și a făcut cercetări. Cel mai probabil a fost vorba de scăpări de monoxid de carbon de la centrala termică defectă.

Update ora 22.15

A fost confirmată prezența de monoxid de carbon de către echipa E-On și Echipajul CBRN. Toate cele trei victime (un bărbat si 2 femei, toți adulți) au fost transportați la spital, stabile si cooperante.
Cauza incidentului a fost stabilită ca fiind: scăpări de gaze nearse sau arse incomplet de către o centrală termică cu tiraj normal cu defecțiuni.

foto ISU Alba

Post-ul Alba Iulia – Trei persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon (foto) apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii