Alba Iulia – Un militar și-a pierdut viața în timpul descărcării tancurilor ce vor participa la ceremonia militară de 1 Decembrie


Vineri, 23 noiembrie, în jurul orei 10, în gara Alba Iulia a avut loc un eveniment tragic. În timpul manevrelor de descărcare a tancurilor care vor participa la ceremonia militară ocazionată de împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, un subofițer al armatei române s-a electrocutat și a murit. Dezastrul s-a produs în momentul în care militarul a urcat pe un tanc, care era încă pe garnitura de tren care a adus echipamentele de la Turda, și a atins firele de curent electric care alimentează motoarele trenurilor.

De urgență la locul incidentului s-a deplasat un echipaj al ISU Alba, medicii putând doar să constate decesul militarului. În prezent are loc o anchetă a IPJ Alba și a Ministerului Apărării Naționale care urmează să descopere circumstanțele în care a avut loc acest tragic accident.

Vom reveni cu detalii.

Post-ul Alba Iulia – Un militar și-a pierdut viața în timpul descărcării tancurilor ce vor participa la ceremonia militară de 1 Decembrie apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii