Alba – Sfârșit de săptămână plin de șoferi depistați băuți la volan de polițiștii rutieri


Sâmbătă, 15 decembrie, în jurul orei 19.50, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pe raza localităţii Cricău, l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Cricău, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Luni, 17 decembrie, în jurul orei 01.30, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii din Alba Iulia pe raza localităţii Şard, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Meteş.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, lucru pe care conducătorul auto l-a refuzat, refuzând deasemenea să fie condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge şi stabilirea alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Duminică, 16 decembrie, în jurul orei 14.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 60 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autobuz, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l  alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În prezent, conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

La data de 16 decembrie 2018, în jurul orei 07.15, pe strada Bethlen Gabor din Aiud, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acționau împreună cu poliţiştii de ordine publică, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Aiud.

 În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Post-ul Alba – Sfârșit de săptămână plin de șoferi depistați băuți la volan de polițiștii rutieri apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii