ALBA: Tentativă de omor la Almaşu Mare


Conflict mioritic la Almaşu Mare sâmbătă. Doi fraţi şi un cioban s-au bătut pentru un loc de păşunat cel din urmă ajungând la spitalul din Sibiu în stare gravă.
Polițiștii Postului de Poliție Almaşu Mare, a fost sesizați de către un bărbat din comună cu privire la faptul că în jurul orelor 11,00, S.I., de 63 de ani, din Almașu Mare, în timp ce se afla cu oile la pășunat în locul numit Dumbrava, pe raza localității Glod, a fost agresat de doi bărbați.
Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că între S.I. și F.G. și F.I., doi frați de 29 și 33 de ani, din localitatea Glod, s-a produs un conflict legat de locul de pășunat, împrejurare în care vârstnicul a suferit leziuni în zona capului și al antebrațului.
Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia de unde a fost transferat la spitalul din Sibiu pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din Zlatna au stabilit faptul că cel care a aplicat loviturile ce au provocat leziunile a fost F.I.
Dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracţiunile de omor în forma tentativei.
Unitatea de parchet a admis propunerea organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare şi a dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspectul F.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor dispunând totodată reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore.


Comentarii

Comentarii