Așa arată cea mai nouă sală de evenimente din Sebeș (foto)


Rose Events, cea mai nouă și elegantă sală de evenimente, are o capacitate de până la 600 de locuri și este situată la ieșirea din Sebeș spre Deva, la Vințișoara. Proprietarul Rose Events ne-a spus că totul a plecat de la o dorință: dorința de a construi un loc magic, despre vise, clipe de fericire, viață și iubire, pentru amintiri frumoase „unde vă puteți bucura alături de până la 600 de invitati”.

Rose Events Sebes Vințișoara este locul unde cele mai inedite dorințe ale clientului sunt apreciate și transpuse în realitate. „Punem accent pe ospitalitate, facem totul cu drag și pasiune. Orice eveniment ați avea în plan, nu sunteți singuri. O echipă de profesioniști vă ghidează în direcția bună pentru ca totul să iasă perfect. Asigurăm consiliere de la semnarea contractului până în ziua evenimentului”, a precizat Rose Events.

”Fie că vă doriți o seară de eleganță aristocratică și lux discret sau optați pentru o petrecere cu ritm și culoare, dans și bună dispoziție, vă oferim toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura sălii, aranjamentele scaunelor, decorațiunile florale, până la meniuri ce satisfac orice exigență, pregătite de maestrul bucătar, sau ambianța muzicală pe care o doriți”, a mai spus echipa Rose Events, care poate fi găsită la telefon: 0771430737.

Post-ul Așa arată cea mai nouă sală de evenimente din Sebeș (foto) apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii