Atenție! A fost confirmat primul caz de înfectare cu COVID-19 în Alba!


Miercuri, 18 martie, DSP Alba a confirmat oficial primul caz de înfectare cu coronavirus înregistrat în județul Alba.

Primul caz confirmat din Judeţul Alba este o persoana de sex feminin, în vârstă de 36 de  ani, venită din Italia şi aflată în carantină de la momentul sosirii în ţară din data de 12.03.2020. Pacienta este în prezent internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. Starea de sănătate este buna”, a declarat directorul DSP Alba, Alexandru Sinea,

Merită menționat că Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia a fost eliberată de toţi pacienţii care erau trataţi pentru alte boli, fiind rezervată exclusiv pentru bolbavii infectaţi cu coronavirus.

În prezent în județul Alba 36 de persoane sunt în carantină şi 405 în izolare la domiciliu. Până miercuri, 18 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).  De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire.

Post-ul Atenție! A fost confirmat primul caz de înfectare cu COVID-19 în Alba! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii