Atenție liceeni! Începe concursul de creație LicArt 2019!


Între 7 ianuarie și 17 martie 2019, se desfășoară ediția a 18-a a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultură și jurnalistul Radu Herjeu.

Asta înseamnă că, dacă ești licean, îți place sa faci fotografii sau
scrii poezii, locul tau e la Festivalul National de Arte pentru Liceeni. Trebuie să intri imediat pe www.licart.ro http://licart.mailrelay-ii.com/newslink/246820/41.html și să te înscrii.

Premiile sunt cele mai mari acordate în România, la astfel de competiții (anul trecut ele au depășit 15.000 de lei). Anul trecut au fost peste 1500 de participanți! Participanții la acest concurs au oportunitatea de a deveni cunoscuți și apreciați pentru talentul lor, site-ul concursului și pagina lui de facebook fiind vizitate zilnic de mii de oameni! Participanții mai au posibilitatea de a interacționa cu tineri din toată țara și au șansa de a merge în cea mai tare Tabară de Creație! Și, foarte important, participanții pot fi remarcați de una dintre personalitățile marcante din domeniile fotografic și literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemnează căștigătorii.

LicArt este organizat de Clubul ”Nouă ne Pasă”, în parteneriat cu Ministerul Educației!

Post-ul Atenție liceeni! Începe concursul de creație LicArt 2019! apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii