Bărbat din județul Botoșani, bănuit de distrugere din culpă, prins de polițiștii din Aiud


La data de 22 aprilie 2020, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud l-au identificat pe un bărbat de 58 de ani, din județul Botoșani, voluntar în cadrul unei mănăstiri situată în localitatea Valea Mănăstirii, comuna Râmeț, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de distrugere din culpă, în urma căreia au fost distruse, prin incendiere, mai multe anexe și depozitul de lemne.

Din cercetări a rezultat că, la data de 16 aprilie 2020, în jurul orei 15,00, bărbatul ar fi curățat livada cu pomi fructiferi și plantația de viță de vie, situată în imediata apropiere a depozitului de lemne al mănăstirii și ar fi dat foc resturilor vegetale și crengile uscate. Focul ar fi fost lăsat nesupravegheat și s-ar fi extins și propagat cu repeziciune, cuprinzând două anexe, în care erau depozitate lemne, provocând pagube care au fost stimate la 200.000 de lei.

Cercetările sunt continuate.

Post-ul Bărbat din județul Botoșani, bănuit de distrugere din culpă, prins de polițiștii din Aiud apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii