Bogdan Medrea, consilier local PSD:”Campanie în contextul COVID-19. Donez 1.500 de măști și provoc alți colegi din politica locală să se implice”


COMUNICAT DE PRESĂ

Mai devreme sau mai târziu, mai mult sau mai puțin, cu toții vom resimți efectele negative ale pandemiei COVID-19, iar în astfel de momente <solidaritatea> este cuvântul cheie care trebuie să ne călăuzească acțiunile și pașii.

Astfel, am ales să inițiez o campanie umanitară: Donez 1.500 de măști de protecție organizației Crucea Roșie, filiala Alba, care, prin intermediul voluntarilor, le va distribui persoanelor vulnerabile din municipiu, cu respectarea tuturor măsurilor de restricție impuse de autoritățile implicate în combaterea pandemiei.

După modelul celebrei campanii ”Ice Bucket Challenge” provoc, la rândul meu, alți colegi din politica locală – pe Paul Voicu și pe Gabriel Pleșa – să se implice într-o cauză umanitară în contextul epidemiologic cauzat de COVID-19. Implicarea despre care vorbesc nu presupune doar donarea de echipamente de protecție către o organizație, instituție, asociație, ci poate fi orice faptă bună, inclusiv o masă caldă, orice ajutor acordat unei persoane (care poate și-a pierdut serviciul), așa cum simte fiecare că trebuie să facă.

După ce răspund cauzei umanitare, îi aștept să provoace public, în mediul online, alte persoane – câte consideră de cuviință – care să se implice în această campanie. Este timpul să ne ajutăm semenii prin acțiuni concrete, nu doar din spatele tastaturii, prin cuvinte de încurajare și mulțumire.

Baftă, băieți!

Bogdan Medrea,

Liderul de grup al consilieriilor locali ai PSD din Consiliul local a Municipiului Alba Iulia

Post-ul Bogdan Medrea, consilier local PSD:”Campanie în contextul COVID-19. Donez 1.500 de măști și provoc alți colegi din politica locală să se implice” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii