Campania „Sortează şi Asortează – Green Days te premiază” şi-a desemnat câştigătorii


Desfăşurată pe parcursul a trei luni, campania celor de la SC Green Days SA sucursala Aiud, în colaborare cu Primăria municipiului Aiud a ajuns la final. Obiectivul principal al acesteia, de a încuraja colectarea selectivă a deşeurilor la nivelul municipiului Aiud prin sensibilizarea cetăţenilor în ceea ce priveşte beneficiile acestui tip de abordare a procesului de salubritate a fost atins într-o proporţie foarte mare. Mesajul coerent şi sugestiv cu privire la nevoia şi obligaţia totodată, de a depune selectiv deşeurile, văzute ca premisă a unui comportament social dezirabil, a fost receptat în rândul aiudenilor cu maxim interes, feed-back-ul de la aceştia fiind pe măsura aşteptărilor. Materialele promoţionale, distribuite în cadrul campaniei prin grija reprezentanţilor SC Green Days SA,sucursala Aiud au fost, pe această cale, apreciate de aiudeni, în primul rând din punctul de vedere al conţinutului, implicit a instrucţiunilor pe care le prevedeau, pentru realizarea unui proces corect de depunere selectivă a deşeurilor.

Pentru că SC Green Days, sucursala Aiud şi-a propus, în mod constant, să întreţină o relaţie foarte bună cu clienţii săi şi să-i răsplătească pentru fidelitate şi încredere, tot în cadrul acestei campanii a fost organizată şi o tombolă, constând în acordarea a trei premii, după cum urmează:

  • premiul III – un prăjitor de pâine, a intrat în posesia domnului Toma Mircea Dan, cu domiciliul în Ciumbrud, str. Parcului, nr. 22;
  • premiul II – un filtru de cafea, câştigat de doamna Tiutiu Maria, cu domiciliul în Ciumbrud, str. Progresului, nr. 64;
  • premiul I – un aparat foto digital. Marele câştigător este doamna Oltean Luiza, cu sediul în Aiud, str. Avram Iancu, nr. 83.

Conform regulamentului campaniei, la tombolă au participat clienţii SC Green-Days, sucursala Aiud, care în perioada 7 aprilie – 30 mai 2014 au completat taloanele de înscriere în concurs, furnizate de la sediul societăţii.

Extragerea câştigătorilor a avut loc, conform graficului campaniei, în data de 30.05.2014, în prezenţa unui juriu format din trei membri: doamna Paula Ramona Stanciu, reprezentant al SC Green Days, sucursala Aiud, doamna Marcela Avram, reprezentant al presei şi Alin Florea, reprezentantul administraţiei publice locale din Aiud.

Concluzionând, putem spune că această campanie, „Sortează şi Asortează – Green Days te premiază” a fost o reuşită la nivelul comunităţii aiudene şi aşteptăm şi pe viitor, cu mult interes astfel de demersuri, iniţiate de toţi furnizorii de servicii care acţionează la nivel local şi nu numai. Sprijinul Primăriei municipiului Aiud va fi necondiţionat, ori de câte ori, iniţiative de acest gen vor fi supuse atenţiei autorităţilor administraţiei publice locale aiudene.


Comentarii

Comentarii