Câmpeni – Două persoane din Roșia Montană, cercetate pentru fraudă financiară


Luni, 17 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Roșia Montană, şi pe soţia sa, în vârstă de 29 de ani, ca persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, faptă prevăzută şi pedepsită de art.250, alin.1 Cod Penal.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, la data de 9 decembrie 2018, ar fi găsit în fanta unui ATM, din Cîmpeni, un card prevăzut cu dispozitiv contactless, uitat de un client al băncii.

Pe parcursul zilei, cei doi ar fi făcut cumpărături de la diverse magazine din Cîmpeni şi Abrud, cheltuind în total suma de 2.320 lei.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marți, 18 decembrie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Post-ul Câmpeni – Două persoane din Roșia Montană, cercetate pentru fraudă financiară apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii