Conflict izbucnit între doi aiudeni. Victima a rămas fără lanţul de la gât


Un conflict izbucnit într-un local din Aiud s-a soldat cu comiterea unei infracţiuni. Duminică, 06 aprilie a.c., ora 19.40, Politia Municipiului Aiud a fost sesizată  de către E.B., de 60  de ani, din municipiul Aiud, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat autorul infracţiunii, în persoana lui M.E., de 41 de ani, din municipiul Aiud, poliţiştii stabilind totodată că între suspect şi victimă au avut loc unele discuţii în timp ce ambii se aflau într-un local public din municipiul Aiud. În timpul acelor discuţii, suspectul  i-a rupt victimei lanţul purtat la gât, care, căzând pe podea, a fost ridicat de victimă şi pus în buzunarul  pantalonilor săi.

După acest incident, victima a părăsit localul public cu intenţia de a merge acasă, însă suspectul l-a abordat din nou,  l-a îmbrâncit şi   i-a sustras lanţul, pe care victima îl avea în buzunar.

Suspectul M.E. este cercetat de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de “tâlhărie”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 233 din Codul Penal, fiind totodată reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.


Comentarii

Comentarii