Din februarie, în județul Alba vine Inspectorul PMAB


Începând cu luna februarie a acestui an, Platforma Media Alba aduce în scenă mass-media a județului Alba doi jurnaliști de investigație și va crea o rubrică specială în fiecare ziar pe care îl are în portofoliu (ZiarulApulum.ro, Sebeșeanul.ro, ZiaruldeAiud.ro, Cugireanul.ro, ZiarulMotilor.ro, Blajeanul.ro) dar și pe posturile de radio pe care le administrază (Radio HitFM Alba și Radio HitFM Abrud), rubrica urmând să se intituleze ”Inspectorul PMAB”.

Inspectorul PMAB va fi o emisiune și o rubrică inspirată dupa modelul Inspectotul Pro de la Pro Tv. Drone, aparate de fotografiat, camere de filmat, scanere mobile, reportofoane performate, toate vor fi în dotarea jurnaliștilor de investigație ai PMAB. Analize, dezvăluiri, conexiuni, investigații politice, licitații cu probleme, atribuiri directe sau indirecte, toate vă vor fi prezentate de Inspectorul PMAB.

Cetățenii care au un subiect de investigat se pot adresa cu încredere Ziarului Apulum sau postului de radio Hit Fm Alba regional pentru a ne aduce la cunoștință probleme depistate. Și funcționari publici sau angajații anumitor firme pot apela cu încredere la noi deoarece confidențialitatea surselor este punctul nostru forte. Cu aceată ocazie va fi creat și un formular online pe care te poți loga pentru a ne trimite mesaje anonime.

Post-ul Din februarie, în județul Alba vine Inspectorul PMAB apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii