Două autoturisme și un tomberon, mistuite de flăcări


Luni, 3 decembrie, în jurul orei 17, un echipaj de pompieri ai Detașamentului Alba Iulia a intervenit la intersecția străzilor Gladiolelor cu Macului din localitate cu o autospecială ASAS pentru a stinge un incendiu care a cuprins un tomberon de gunoi. Intervenția a fost una facilă, incendiul fiind stins în scurt timp.

Tot luni, un echipaj a 6 pompieri ai aceluiași Detașament Alba Iulia au fost solicitați să stingă de această dată un autoturism care a luat foc în Alba Iulia. În urma incendiului mașina a fost distrusă.

Marți, 4 decembrie, în jurul orei 7 dimineața. Garda de pompieri Sebeș a intervenit cu un echipaj format din două autospeciale ASAS, o autospecială AMB (cu 9 subofițeri la bord) și o ambulanță SMURD pentru a stinge un autoturism care a luat foc în localitatea Sebeșel. Din fericire, în urma acestor incendii nu au fost înregistrate victime.

În prezent au loc anchete ale specialiștilor care vor urmări să descopere circumstanțele în care au avut loc aceste incendii. Vom reveni cu detalii.

Post-ul Două autoturisme și un tomberon, mistuite de flăcări apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii