Două incendii stinse de pompierii din Aiud, în cursul zilei de duminică


Pompierii din Aiud au avut parte de o duminică încărcată. Aceştia au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a două incendii, unul izbucnit la un magazin alimentar din Teiuş, iar altul la o anexă gospodărească din comuna Fărău.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit duminică, la ora 15.27, în orașul Teiuș, pe str. Decebal pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui magazin alimentar. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș. Ca urmare a incendiului au ars acoperișul magazinului confecționat din lemn și țiglă pe o suprafață de aproximativ 280 mp și mărfuri alimentare depozitate în două magazii.

Tot duminică, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit la ora 19.16, în loc. Șilea, com. Fărău pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (adăpost de animale), proprietatea lui O.G.Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Fărău. Ca urmare a incendiului au ars acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de aproximativ 40 mp și 300 de kg de fân.


Comentarii

Comentarii