DSVSA Alba are un nou director


Începând de joi, 17 ianuarie, ca urmare a încetării mandatului lui dr. Ioan Martin, la conducerea D.S.V.S.A. Alba a fost numită dr. Daniela Ștefania Barb, prin ordinul președintelui Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor nr. 306/2019.

Dr. Daniela Ștefania Barb are o experiență profesională de peste 32 de ani. Anterior, a fost șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor, în cadrul DSVSA Alba.

Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara, promoția 1986, s-a angajat în cadrul instituției în anul 1989. În perioada 1990-1998 a deținut funcția de responsabil în cadrul compartimentului de diagnostic, secția virusologie la Laboratorul Sanitar Veterinar Alba. În perioada 1998-2005 a deținut funcția de șef Serviciu Laborator și funcția de director executiv adjunct la Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranta Alimentelor Alba.

În perioada 2005-2015 a desfășurat activitate în cadrul companiei Albalact SA, în funcția de şef serviciu asigurarea calității produselor. Din anul 2015, a deținut funcția de șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranta Alimentelor Alba.

Post-ul DSVSA Alba are un nou director apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii