„Festivalul florilor de mai”, un eveniment care ne aduce aminte de frumuseţea copilăriei


„Festivalul florilor de mai” şi-a deschis porţile cu prima ediţie în perioada 25-27 mai 2008 şi a avut un real succes, devenind o tradiţie în municipiul Aiud. An de an, manifestarea s-a bucurat de participarea grupurilor de copii coordonate de doamnele educatoare, care au beneficiat mereu de sprijinul și susținerea părinților. Manifestarea a evoluat astfel încât copiii, părinții și educatoarele, au trăit momente magnifice, care au contribuit la extinderea festivalului, de la nivelul local, la nivel județean.

„Festivalul florilor de mai” are ca scop promovarea, într-o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie, a înclinaţiilor artistice ale copiilor preșcolari, a spiritului artistic interetnic şi nu în ultimul rând, promovarea muncii şi strădaniei educatoarelor de la grădiniţele din județul nostru.

Evenimentul cultural al copiilor preșcolari se desfăşoară în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba, Primăria municipiului Aiud şi Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.

Cu inima deschisă şi multă dăruire au răspuns solicitării un număr de 14 formații care vor participa la acest festival, educatoarele de la grădiniţele din județul Alba pregătind copiii pentru a se prezenta la cel mai înalt nivel. Şi de această dată, prezența lor activă va face posibilă desfăşurarea festivalului. Grădinițele participante sunt: Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 Aiud, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud, Grădiniţa cu Program Normal. nr. 4 Aiud, Grădiniţa cu Program Prelungit ”Dumbrava minunată” Alba-Iulia, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 Ocna-Mureș și organizatorii, adică Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi” Aiud.

Cea de-a Vl-a ediţie a „Festivalului Florilor de Mai” se desfăşoară în data de 27 mai 2014 de la ora 17.00. pe scena Centrului Cultural „Liviu Rebreanu’’ din Aiud.

Director. G.P.P.”Primii Pași”Aiud, Prof. Josan Luminița


Comentarii

Comentarii