Hoţi din Aiud „specializaţi” pe… orice


În ziua de 9 octombrie 2014 poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au continuat cercetările cu privire la doi tineri din Aiud. Aceştia sunt autorii mai multor furturi comise în perioada aprilie–mai 2014, din autoturisme parcate pe raza municipiului Aiud.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că D.I.R., de 19 ani, şi J.L., de 20 de ani, sunt bănuiţi de alte două furturi, fapte reclamate poliţiei în data de 12 aprilie 2014.

Poliţiştii au identificat faptele: în noaptea de 11/12 aprilie 2014 cei doi tineri s-au aflat în localitatea Leorinț, de unde au sustras un radiocasetofon, o motopompă şi un acumulator auto de pe autovehicule parcate în faţa locuinţelor a doi cetățeni din localitate.

În luna septembrie 2014 cei doi tineri, împreună cu D.D.I.E., de 18 ani, din comuna Miraslău, au comis alte 3 furturi de acumulatori auto, două la Rădeşti şi unul la Lopadea Veche.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin aceste fapte a fost estimat de către păgubiţi la 2.000 de lei, o parte fiind recuperat.

Faţă de cei 3 tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârşirii faptelor şi recuperării întregului prejudiciului.


Comentarii

Comentarii