În weekend, Alba Iulia găzduiește Festivalul Național de Muzică Folk ,,Ziua de mâine”,


Sâmbătă 24 și duminică 25 noiembrie, începând cu orele 17, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, va avea loc ediția a XIV-a a Festivalului Național de Muzică Folk ,,Ziua de mâine”, un festin anual mult așteptat de iubitorii acestui gen de muzică din Cetatea Marii Uniri și nu numai.

Ca și la edițiile anterioare, la secțiunea concurs a festivalului ”Ziua de mâine”, folkiști neconsacrați din toată țara vor prezenta publicului și juriului cele mai bune compoziții ale lor, câștigătorii urmând a fi recompensați cu premii importante.

Serile vor fi încununate de recitaluri extraordinare ale unor nume celebre ale muzicii folk românești, capetele de afiș din acest an fiind Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Victor Socaciu și Vasile Șeicaru.

Festivalului Național de Muzică Folk ,,Ziua de mâine”este o marcă înregistrată a Consiliului Județean Alba, partenerul evenimentului fiind Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba.

Biletele au fost puse  în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Post-ul În weekend, Alba Iulia găzduiește Festivalul Național de Muzică Folk ,,Ziua de mâine”, apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii