Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Alegerile anticipate, o greșeală care poate arunca țara în haos”


Vineri, 13 decembrie, la sediul ALDE Alba a avut loc o conferință de presă susținută de președintele filialei județene a acestei formațiuni politice, Ioan Lazăr.

Referitor la subiectul alegerilor anticipate, vehiculat des în ultima vreme, Ioan Lazăr a declarat: ”Cei care bat apa în piuă cu alegerile anticipate sunt în principal cei din USR, dar la acest demers s-a alăturat și președintele Iohannis și PNL. Părerea noastră a celor din ALDE și cred că e și părerea a multor membri PNL și chiar USR e că nu este momentul potrivit pentru a provoca alegeri anticipate ținând că este mai puțin de un an până la alegerile parlamentare. Eu cred că ar fi o mare greșeală care poate arunca țara în haos, mai ales că totul cam scârțâie. Atât ne-ar mai trebui, alegeri anticipate. Nu cred că nici cei din PNL își doresc asta, ci spun că vor doar ca să îi facă pe plac marelui șef și șefilor mai mici din partid. Cei din PNL au primit girul parlamentului, să guverneze!”

Post-ul Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Alegerile anticipate, o greșeală care poate arunca țara în haos” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii