Maiorul Ovidiu Costea este noul prim-adjunct al inspectorului șef al ISU Alba.


Începând cu data de 1 decembrie 2018, prin ordin al Inspectorului General al IGSU, Maiorul Ovidiu Costea este împuternicit ca timp de șase luni să activeze ca prim-adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

Pe parcursul celor 17 ani de carieră în arma pompierilor, ofițerul a îndeplinit atribuțiile mai multor funcții de execuție și comandă în ISU Alba, ISU Hunedoara dar și în cadrul IGSU, având în acest sens o bogată experiență atât în segmentul operativ cât și în cel preventiv. De asemenea, s-a remarcat în funcția de purtător de cuvânt al instituției.

Pe lângă numeroase intervenții de gestionare a situațiilor de urgență, a participat inclusiv la exerciții naționale și internaționale sub egida UE și NATO.

Ovidiu Costea este absolvent a două facultăți, cursuri postuniversitare, de master și de specializare în managementul situațiilor de urgență, managementul serviciilor publice, comunicare publică și negociere.

Ovidiu Costea are 37 ani, este căsătorit și are un copil.

Post-ul Maiorul Ovidiu Costea este noul prim-adjunct al inspectorului șef al ISU Alba. apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii