Mircea Hava: „Consilierii locali din Aiud trebuie să se supună”


În recenta conferinţă de presă susţinută de liderii PNL şi PDL Alba, pe tema fuziunii dintre cele două partide, preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, a făcut câteva referiri la situaţia consilierilor locali din Aiud. Aici, starea conflictuală dintre reprezentanţii PDL şi cei ai PNL durează de multă vreme, fapt care face dificilă o viitoare colaborare între cele două tabere.

Hava a fost destul de radical în ceea ce priveşte neînţelegire dintre aleşii locali aiudeni, spunând că aceştia „trebuie să se supună deciziei de fuziune”. Acesta i-a îndemnat pe cei care nu pot trece peste orgolii şi certuri din trecut, sau care consideră că noul partid de dreapta nu îi reprezintă, să se retragă şi să lase locul altora, care vor să se implice.

Obiectivele imediate stabilite de cele două partide le reprezintă conlucrarea în cadrul Parlamentului, al consiliilor judeţene şi locale, precum şi în interiorul formaţiunilor, parcurgerea cât mai rapidă a paşilor pentru ca noul partid să fie statutar, dar şi alegerea candidatului care va reprezenta noua construcţie politică la alegerile prezidenţiale din toamnă.


Comentarii

Comentarii