Molnar Gheza, consilier local PDL, reţinut pentru că a înlesnit practicarea prostituţiei


Procurorii DIICOT l-au reţinut astăzi pe unul din consilierii locali din Aiud, acesta fiind bănuit că a înlesnit practicarea prostituţiei, pentru mai multe persoane, inclusiv o persoană minoră. Este vorba despre Molnar Gheza, consilier local din partea PDL.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, „procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul  Teritorial  Alba Iulia împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului de minori şi proxenetismului.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, inculpatul M.G. de profesie medic, şi care deţinea o funcţie în cadrul unei autorităţi locale, a înlesnit practicarea prostituţiei pentru mai multe persoane, inclusiv o persoană minoră, efectuând  operaţiuni de intermediere a practicării prostituţiei, prin identificarea şi furnizarea de clienţi, precum şi prin organizarea unor astfel de întâlniri cu persoane din anturajul său, tot pentru întreţinerea de relaţii sexuale. Activitatea infracţională a inculpatului M.G. a fost sprijină şi de suspecta B.L.F, de asemenea,  cercetată în cauză.

Procurorii  D.I.I.C.O.T –  Serviciul  Teritorial  Alba Iulia a dispus măsura preventivă  a reţinerii faţă de o persoană urmând a fi sesizat Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Menţionăm că persoanele cercetate în prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi  constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.”

Vom reveni cu amănunte.


Comentarii

Comentarii