Nicolae Drăgoi, inculpatul în cazul de tâlhărie din scara blocului M3, a fost trimis în judecată


Miercuri, 12 decembrie, Nicolae Drăgoi (33 de ani), bărbatul care a comis tâlhăria din scara blocului M3 din Alba Iulia, a fost trimis în judecată, acuzația fiind de tâlhărie calificată. Pedeapsa prevăzută în Codul penal pentru această faptă este cuprinsă între 5 și 12 ani de închisoare cu executare. În prezent inculpatul este în arest preventiv.

Nicolae Drăgoi a mai fost încarcerat și în trecut pentru comiterea altor fapte cu violență și ieșise din închisoare în data de 15 septembrie a.c. în baza măsurii legii recursului compensatoriu.

Din dosarul întocmit de anchetatori reiese că inculpatul a atacat în scara blocului M3 din Alba Iulia o tânără de 20 de ani (Denisa Sava) căreia, după ce a lovit-o în zona capului i-a sustras telefonul mobil și portofelul. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată în scara blocului și, după ce imaginile au fost făcute publice, atacatorul a fost prins cu ușurință de polițiști.

Post-ul Nicolae Drăgoi, inculpatul în cazul de tâlhărie din scara blocului M3, a fost trimis în judecată apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii