Opt pacienți confirmați și 13 cazuri suspecte de infectare cu COVID -19 în județul Alba


Cadrele medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia acordă îngrijiri de specialitate pentru opt pacienți confirmați cu COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).

Toți pacienții confirmați sunt internați în cadrul secției de boli infecțioase, iar starea lor de sănătate este, în prezent, relativ bună. Compartimentul dermatovenerologie din cadrul secției de boli infecțioase a fost pregătit pentru a primi alte posibile cazuri de COVID-19.

În cadrul SJU Alba Iulia mai sunt internate 13 cazuri suspecte (izolate, fiecare singur într-un salon) a căror probe biologice recoltate sunt în lucru.

Transmitem locuitorilor județului Alba să respecte cu strictețe toate măsurile impuse de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor și combaterea pandemiei.

Având învedere că marții, 7 aprilie, s-a sărbătorit Ziua Mondială a Sănătății, SJUAlba Iulia transmite gânduri nobile și nespusă prețuire tuturor cadrelor medicale.

Post-ul Opt pacienți confirmați și 13 cazuri suspecte de infectare cu COVID -19 în județul Alba apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii