Patru tineri reținuți de polițiștii din Aiud după ce au furat 600 de litri de motorină


La data de 24 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani, din Aiud, Livezile și Unirea, care sunt bănuiți de săvârșirea a 6 furturi de combustibil.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în perioada aprilie – iunie 2020 ar fi sustras cantitatea totală de 600 de litri de motorină din rezervoarele unor autovehicule parcate pe raza municipiului Aiud.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat o percheziție pe raza municipiului Aiud, la domiciliul unuia dintre tineri, unde au fost identificate obiectele folosite la comiterea faptelor, dar și alte bunuri sustrase din autovehicule.

În cursul zilei de azi, 25 iunie, cei patru reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Post-ul Patru tineri reținuți de polițiștii din Aiud după ce au furat 600 de litri de motorină apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii