Poliția rutieră Alba a ”agățat” în weekend trei șoferi fără permis de conducere sau cu permisul suspendat


Vineri, 14 decembrie, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce desfășurau activități de control pe strada Eroilor din Blaj, au oprit un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Șeica Mică, judeţul Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 14 decembrie 2018, în jurul orei 13.35, poliţiştii Postului de Poliţie Gîrbova, în timp ce acţionau pe DC 50, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de acesta cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Sâmbătă, 15 decembrie, în jurul orei 16.50, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

 Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Post-ul Poliția rutieră Alba a ”agățat” în weekend trei șoferi fără permis de conducere sau cu permisul suspendat apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii