Recomandările IPJ Alba pentru participanții la manifestările Centenarului de la Alba IuliaPentru ca manifestările de la Alba Iulia, ocazionate de împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, să se desfășoare în cele mai bune condiții,  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a făcut publice o serie de recomandări pentru participanții la acest eveniment unic.

Vă prezentăm recomandările poliţiştilor:

-Respectaţi restricţiile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri şi parcaţi doar în locurile special amenajate. Fiţi atenţi la pietoni şi nu urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice.

-Asiguraţi-vă autoturismele şi nu lăsaţi bunuri de valoare, la vedere, în interiorul lor. Nu consumaţi alcool în exces şi nu vă lăsați antrenaţi în dispute sau altercaţii!

-Fiţi atenţi la genţi şi poşete şi păstraţi-vă, banii, telefoanele, documentele şi bunurile de valoare în buzunarele interioare ale hainelor.

-Nu vă lăsaţi copiii nesupravegheaţi! În aglomeraţie aceştia se pot rătăci cu uşurinţă!

-Este interzis să aveţi asupra dumneavoastră arme de foc, arme albe sau substanțe pirotehnice! Operațiunile cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, constituie infracțiune și se pedepsesc cu închisoare.

-În caz de urgenţă, sunaţi la 112 şi un poliţist va veni în ajutorul dumneavoastră!

Post-ul Recomandările IPJ Alba pentru participanții la manifestările Centenarului de la Alba Iulia apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii