Romsilva și Asociația Let’s Do It, Romania! invită la “MIȘCARE PENTRU UN MEDIU CURAT”


În data de 21 septembrie 2019, Regia Națională a Pădurilor – ROMSILVA, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), Ministerul Apelor și Pădurilor, Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate (ANANP) și Asociația LET’S DO IT, ROMANIA!, desfășoară la nivel național acțiunea “MIȘCARE PENTRU UN MEDIU CURAT”, alăturându-ne astfel, campaniei ,,ZIUA DE CURĂȚENIE NAȚIONALĂ”.

41 de județe din România se alătură celor peste 100 de țări care fac curățenie în aceeași zi în lume, pentru ecologizarea unor perimetre forestiere și promovarea unui stil de viață sănătos.

La acest demers vor participa ca voluntari tineri și sportivi, elevi și profesori, conducători ai unităților administrative teritoriale, în special primari, funcționari publici și reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției, Ministerului Apărării Naționale, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și angajați ai unor companii private.

Sunt
așteptați toți cetățenii care asumă un spirit civic și
responsabil, acțiunea având ca scop și educarea populației pentru
comportament responsabil față de mediu!

Post-ul Romsilva și Asociația Let’s Do It, Romania! invită la “MIȘCARE PENTRU UN MEDIU CURAT” apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii