Sebeș – Spitalul de Pediatrie, renovat în batjocură (foto)


În urma unor sesizări referitoare la felul în care au fost făcute renovările la Spitalul de Pediatrie din Sebeș, un reporter al ziarului nostru a reușit să fotografieze câteva exemple de ”finisaje” realizate la această instituție.

În imagini se poate observa că pereții dușurilor sunt acoperiți doar cu o vopsea lavabilă. Nu am reușit încă să facem rost de proiect pentru a ne putea exprima opinia și în legătură cu restul lucrărilor executate, dar este cert că, la prima vedere, aceste cabine de duș nu arată ca cele din Uniunea Europeană. Părerea noastră este că trebuie să realizăm proiecte și lucrări la standarde europene.

În aceste cabine de duș vor avea acces copiii internați, dar și persoanele care îi însoțesc. Puteți vedea în poze la ce distanță se află dușul. Asta înseamnă că un copil care nu este însoțit și are nevoie să se spele nu poate ajunge până acolo.

Am luat legătura cu primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor care ne-a declarat în exclusivitate că ”că nu va tolera lucrări de mântuială, nici la Spitalul de Pediatrie, nici în alte locuri unde au loc renovări.

Post-ul Sebeș – Spitalul de Pediatrie, renovat în batjocură (foto) apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii