Sohodol – Operațiuni de căutare a unei persoane care s-ar fi aruncat în râul Arieș (foto și video)


Miercuri, 19 decembrie, în jurul orei 21.45, stația de pompieri Cîmpeni a fost solicitată să intervină pentru salvarea unei persoane care, din primele informații, s-ar fi aruncat în apele înghțate ale râului Arieș, în apropiere de  satul Lazuri, comuna Sohodol, în aval de barajul Mihoiești.

 

Echpajul de pompieri al stației Cîmpeni a sosit la fața locului cu o autospecială, un echipaj de intervenție și o ambulanță SMURD și a primit sprijin din partea unui echipaj de scafandri de la Detașamentul de pompieri Alba Iulia, numărul total al angajaților ISU Alba fiind de 11 subofițeri și 2 ofițeri.

Operațiunile de căutare au avut loc timp de multe ore și au fost dificile din cauza curenților de apă puternici, a temperaturilor scăzute dar și din cauza lipsei de vizibilitate în apă.

Din nefericire, pe timpul nopții căutările au trebuit întrerupte, acestea urmând să fie reluate la primele ore ale dimineții de joi.

Post-ul Sohodol – Operațiuni de căutare a unei persoane care s-ar fi aruncat în râul Arieș (foto și video) apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii