Târg de locuri de muncă pentru Belgia


În 14 martie la Sebeș și la Sibiu va fi organizat un târg de joburi pentru Belgia. Organizatorul, Accent Jobs România, oferă locuri de muncă în domeniile auto, electro-mecanică, tâmplărie, instalații, sudură, construcții, precum și operare în fabrici de legume-fructe.

Cei care doresc să aplice pentru locuri de muncă în Belgia sunt așteptați sâmbătă, 14 Martie 2015, la Târgul Locurilor de Muncă, la Sebeș (Hotel Leul de Aur, B-dul Lucian Blaga, Nr 8, între orele 10-12) și la Sibiu (Hotel Ibis, Calea Dumbrăvii, Nr 2-4 între orele 15-17 ), în sala de conferințe.
La acest târg de locuri de muncă, Accent Jobs România recrutează pentru Belgia persoane care să aibă experiență pe partea de: șoferie, mecanică auto, electricitate, electro-mecanică, sisteme de refrigerare și HVAC, operare strunguri și freze convenționale și CNC, tâmplărie lemn /Pvc/Aluminiu, instalații, lăcătușerie, sudură Mig Mag și sudură Tig, pe partea de construcții și operare la bandă în fabrici de legume-fructe.
Aplicanții trebuie să fie cunoscători de limbă engleză sau franceză la nivel conversațional.
CV–urile pot fi trimise la adresa de email: cluj@ro.accent.jobs. De asemenea pentru informații suplimentare sunați la numerele de telefon: 0264.333335 sau 0742.829239.
Accent Jobs Românie nu percepe niciun fel de comision pentru procesarea dosarului.


Comentarii

Comentarii