Trei tineri din Aiud şi unul din Miraslău suspecţi de furt de combustibil


ÎnÎn noaptea trecută, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm, au identificat şi oprit pentru control, în zona străzii Livezii din municipiul Alba Iulia, un autoturism în care se aflau 3 persoane despre care exista suspiciunea că au încercat să sustragă combustibil din rezervoarele unor autovehicule parcate pe strada Livezii din Alba Iulia.
Este vorba de 3 tineri, cu vârste de 18, 19 şi 21 de ani, doi din Aiud şi unul din Miraslău, care au fost observaţi de un cetăţean care locuieşte pe strada Livezii, în timp ce încercau să sustragă combustibil, faptă semnalată poliţiei prin 112.
Cei 3 tineri se deplasau cu un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj în care a fost găsită o canistră goală. Asupra tinerilor a fost găsit un furtun şi chei pentru autoturisme Dacia pe care probabil intenţionau să le folosească în activitatea infracțională.
Faţă de cei 3 tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat iar poliţiştii din Alba Iulia continuă cercetările în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.


Comentarii

Comentarii