Un pompier din Alba Iulia ieșit din tură, în timpul deplasării spre meciul România-I. Feroe de la Cluj, a acordat primul ajutor victimei unui accident de pe A3


Marți, 26 martie, pe timpul deplasării spre meciul de fotbal susținut de echipa națională la Cluj-Napoca, plutonierul major GROZA Mircea-Nicolae din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba-Iulia a fost unul dintre primii sosiți la locul producerii unui accident rutier pe autostrada A3 soldat cu două victime.

Plutonierul major GROZA Mircea-Nicolae a evaluat situația și starea de sănătate a victimelor, a luat legătura cu serviciile profesioniste prin numărul unic de urgență 112, a acordat primul ajutor unei victime aflate într-o stare mai gravă, a evaluat cu responsabilitate victima asigurându-i acesteia confortul termic și i-a acordat îngrijirile medicale de bază până la sosirea echipajelor specializate.

Pentru profesionalismul și modul exemplar în care a acționat conducerea Detașamentului de Pompieri Alba-Iulia, îl felicită pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Post-ul Un pompier din Alba Iulia ieșit din tură, în timpul deplasării spre meciul România-I. Feroe de la Cluj, a acordat primul ajutor victimei unui accident de pe A3 apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii