Vințu de Jos – Bărbat reținut 24 de ore după ce a comis trei infracțiuni rutiere în aceeași noapte


Joi, 20 decembrie, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Vinţu de Jos, care este cercetat pentru 3 infracţiuni rutiere.

Acesta a fost depistat în noaptea de 19/20 decembrie 2018, în jurul orei 03.30, în timp conducea un autoturism neînmatriculat, pe DN 7, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge. Valorile alcoolemiei rezultate în urma examinării mostrelor de sânge au fost de 1,75 g/l alcool pur în sânge (prima probă) şi 1,55 g/l alcool pur în sânge (a doua probă).

În cursul zilei de vineri, 21 decembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Post-ul Vințu de Jos – Bărbat reținut 24 de ore după ce a comis trei infracțiuni rutiere în aceeași noapte apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii