Weekend plin pentru Poliția Rutieră Alba. Șoferi depistați băuți sau cu permisul suspendat


1. La data de 29 noiembrie, în jurul orei 18.40, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, în timp ce acţionau pe raza comunei Unirea, l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

2. Vineri, 30 noiembrie, în jurul orei 11.15, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Moților din municipiu, având permisul de conducere suspendat.

În prezent, conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere cu permisul suspendat.

 

3. La data de 2 decembrie, în jurul orei 2.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Octavian Goga din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

4. Duminică, 2 decembrie, în jurul orei 2.15, poliţiştii din Ocna Mureş, în timp ce acţionau pe strada dr. Ioan Raţiu din Ocna Mureş, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Ocna Mureş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere reţinut.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere cu permisul suspendat.

 

5. La data de 2 decembrie, în jurul orei 5.00, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba-Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Judeţul Mureş.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul suspendat.

Post-ul Weekend plin pentru Poliția Rutieră Alba. Șoferi depistați băuți sau cu permisul suspendat apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii