Zlatna – Doi spărgători de locuințe, reținuți pentru 24 de ore


Vineri, 21 decembrie, în urma unei sesizări venite pe numărul 112, politiștii din Zlatna au reținut doi bărbați din județul Mureș care sunt bănuiți de furturi din locuințe. Intervenția acestora a venit după ce un tânăr din oraș a surprins în apartamentul său doi bărbați care sustrăgeau bunuri și care, cu ajutorul cetățenilor aflați pe stradă, a reușit să imobilizeze unul dintre hoți.

La fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul prins de cetățeni este în vârstă de 50 de ani, din localitatea Adămuș, județul Mureș, cu antecedente penale, asupra căruia au fost găsite mai multe ustensile folosite la spargerea încuietorilor precum și o sumă de bani, plus  bijuterii.

În anchetare preliminară a cazului, politiștii au descoperit faptul că, la comiterea furtului, bărbatul de 50 de ani ar fi fost însoțit de un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, tot din Adămuș.

În plus, politiștii au identificat un bărbat de 45 de ani, din comuna Ernei, județul Mureș, care i-ar fi așteptat pe cei doi într-un autoturism cu care ar fi urmat să plece din Zlatna.

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 50 de ani și pe cel de 45 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetarile în vederea depistării și reținerii celui în vârstă de 38 de ani.

În cursul zilei de sâmbătă, 22 decembrie, cei doi reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Post-ul Zlatna – Doi spărgători de locuințe, reținuți pentru 24 de ore apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: New feed


Comentarii

Comentarii